Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TENA

Nyerje vissza önbizalmát a TENA Lady Pants fehérneműkkel!

2024. 04. 17. 14:57:52

Az inkontinencia, bár sok ember számára tabutéma, sokak életét megnehezíti világszerte. Az inkontinencia általában az idősebb korosztályt érinti, de fiatalabbak is küzdenek vele, például szülés vagy egészségügyi problémák következtében. Az inkontinencia gyakran csökkenti az érintettek önbizalmát és életminőségét.

Ne hagyja, hogy a hólyagja legyen a karácsonyi Grinch!

2023. 12. 07. 15:10:01

Az ünnepi szezon egy olyan időszak, amikor egy kicsit jobban elengedjük magunkat, és kicsit jobban is kényeztetjük, főleg ínycsiklandó finomságokkal: a nagy tányér töltött káposztától kezdve a krémes süteményekig, amelyek az évnek ebben a szakaszában jellemzőek leginkább. Mindannyian megérdemeljük a csemegéket, viszont ha Ön hólyagbetegségben szenved, az is fontos, hogy ügyeljen azokra a dolgokra, amelyek befolyásolják állapotát.

Ne hagyja, hogy a hólyagproblémák elrontsák a karácsonyi családi vacsorát, a különböző inkontinenciatermékek segíthetnek a stresszmentes ünneplésben.

Tanácsok vizeletvisszatartási zavarok ellen: Hogyan kezeljük a kellemetlenségeket?

2023. 11. 07. 07:23:37

A vizeletvisszatartás, más néven húgyhólyag-kontroll elvesztése, olyan probléma, amely sokakat érint, különösen az idősebb korosztályt. Az alábbiakban részletesen foglalkozunk a vizeletvisszatartási nehézség problémájával, és olyan hatékony megoldásokkal, amelyek segíthetnek ezen a területen.

Vizeletszivárgás köhögéskor? Van rá megoldás!

2023. 08. 05. 11:37:00

A köhögés során tapasztalt szivárgó vizelet lesújtó lehet, és a teljes önbizalmunkat is lerombolhatja. Viszont minél többet tudunk róla, annál jobban tudjuk kezelni.

A köhögés közbeni vizeletcsepegés egy egészségügyi állapot, amelyet stressz inkontinenciaként ismernek. A stressz inkontinencia a vizelet inkontinencia leggyakoribb típusa. Fontos tudni, hogy a stressz inkontinencia rendkívül jól kezelhető: számos megoldás és lehetséges kezelés létezik, amelyeket ebben a cikkben részletesebben is elmagyarázunk.

Inkontinencia és nyaralás: Határok nélküli élmények

2023. 07. 18. 12:36:59

Szeret utazni, de úgy érzi, hogy az inkontinencia megakadályozza ebben, és emiatt nem teheti olyan gyakran, ahányszor szeretné? Olvassa el tippjeinket, hogyan teheti még élvezetesebbé a következő utazását.

Otthoni ápolás TENA termékekkel

2023. 06. 12. 15:53:20

Idős szeretteink otthoni ápolása egy nemes feladat, viszont megterhelő is lehet fizikailag és lelkileg egyaránt. Ágyban fekvő, mozgásukban korlátozott családtagjaink folyamatos odafigyelést igényelnek, ápolásuk speciális eszközöket, termékeket kíván. Ráadásul a kiszolgáltatottság érzése is kellemetlenül érintheti szeretett hozzátartozóinkat, amit megfelelő odafigyeléssel és sok-sok szeretettel enyhíthetünk.

Viszont ha nem szükséges folyamatos segítségnyújtás, de idős családtagunknak társaságra van szüksége, rendszeresen látogassuk meg, beszélgessünk vele, járjunk sétálni vagy csináljunk vele közös tevékenységeket.