Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hatékony segítség az inkontinencia kezelésében TENA termékekkel

Hatékony segítség az inkontinencia kezelésében TENA termékekkel

A vizelet-, és székletinkontinencia egy olyan állapot, amely sok embert érint világszerte. Az inkontinencia során az érintett nem képes kontrollálni vizelet- vagy székletürítését, ami komoly kihívásokat és kellemetlenségeket okozhat a mindennapok során. Az inkontinenciakezelés egyik kulcsfontosságú eleme az inkontinenciabetét használata, amely segít megelőzni a szivárgást és védelmet nyújt a mindennapi tevékenységek során.

Miért nem ajánlatos ilyen esetben az egészségügyi betét használata?

Az egészségügyi betétek nedvszívóképessége általában a vér vagy más testnedvek felszívására korlátozódik. Az inkontinenciabetéteket azonban speciálisan az inkontinencia problémájának kezelésére tervezik. Ezek a betétek nagyobb nedvszívóképességgel rendelkeznek, és a vizelet vagy széklet felszívására szolgálnak, minimalizálva a szivárgást és megszüntetve a kellemetlen szagokat, hogy a viselőjük számára kényelmet és biztonságot nyújtsanak.

Miért a TENA?

A TENA inkontinenciabetétek egyedülálló nedvszívóképességgel és szagsemlegesítő formulával rendelkeznek, ami lehetővé teszi viselője számára, hogy aktívan részt vegyen a mindennapi tevékenységekben anélkül, hogy folyamatosan aggódnia kellene a szivárgás és a szagok miatt. A TENA inkontinenciabetétek speciális szerkezetüknek és kialakításuknak köszönhetően megkönnyítik az inkontinenciával élők mindennapjait, javítják életminőségüket.

Milyen TENA termékeket használjunk inkontinencia kezelésére?

Manapság már különféle inkontinenciabetétek állnak rendelkezésünkre, hogy a vizeletcsepegés súlyosságától függően, igényre szabottan tudjuk kiválasztani a legmegfelelőbbet.

 

A megfelelő termékek enyhe hólyaggyengeség esetén: Ha Ön csak ritkán, vagy csak kis mennyiségű vizeletet veszít például köhögéskor vagy tüsszentéskor, akkor tökéletes választás a TENA Lady Slim, Mini és Ultra Mini termékei, amely vékony kialakításuknak köszönhetően észrevétlenek a ruha alatt.

 

Termékek középsúlyos hólyaggyengeségre: Rendszeres és nagyobb mértékű vizeletvesztésre ajánlottak a következő TENA termékek:

·         TENA Lady Slim Normal, Slim Extra és Extra Plus,

·         TENA Comfort Mini Plus, Mini Extra és Mini Super,

·         TENA Comfort Original Extra,

 

Betétek súlyos inkontinencia esetére: Súlyosabb vizeletszivárgás esetére ajánlottak a TENA Comfort Original termékei, melyeknek egyedi ’fészek forma’ kialakítása és megemelt nedvszívó képessége megbízható védelmet nyújtanak súlyosabb vizeletvesztési panaszok esetén:

·         TENA Comfort Original Super

·         Comfort Original Maxi

 

Küldetésünknek tartjuk, hogy Ön komfortosan érezze magát kiváló minőségű TENA és Libresse termékeinket használva, és többé ne kelljen aggódnia a vizeletszivárgás és a kellemetlen szagok okozta kellemetlenségek miatt.

 

Webshopunkban a betéteken kívül megtalálhatóak a különböző nadrágpelenkák, rögzítőnadrágok, bugyipelenkák is a különböző igények kielégítésére.