Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELŐTTE ÉS UTÁNA

ELŐTTE ÉS UTÁNA

MI A HELYZET ELŐTTE ÉS UTÁNA?

Elgondolkodtál már azon, hogy hogyan választják ki a pelenkákhoz használt alapanyagokat? Vagy azon, hogy hol végzik a pelusok, miután a kukában landolnak? Vagy esetleg azon, hogy mit lehet tenni a gyártás során, hogy csökkenjen a környezetre gyakorolt hatás? Ismerd meg, hogyan zajlik a folyamat!

Csakis a legjobbat…

Kisbabád jólléte számunkra elsődleges, ezért garantáljuk, hogy az általunk használt anyagok biztonságosak és minden káros vegyszertől mentesek. A termékeinknél használt anyagok mind minőségi, mind környezeti szempontok alapján gondosan válogatottak. Emellett arról is meggyőződünk, hogy beszállítóinknak is ugyanolyan fontos legyen a környezet, a minőség és a megfelelő munkakörülmények, mint nekünk.

Felelősségteljes gondolkodás

Minden egyes legyártott pelenkánknál odafigyelünk, hogy tisztában legyünk a termék környezetre gyakorolt hatásaival annak teljes életciklusa alatt. Megvizsgáljuk és megpróbáljuk minimálisra csökkenteni a nyersanyagok, a gyártás, a szállítás és a használat környezetre gyakorolt hatását, sőt, még a használt, szemétbe dobott pelenkákét is!

Folyamatosan keressük a lehetőségeket egy fenntarthatóbb világ felé

Folyamatosan keményen dolgozunk azért, hogy termékeink minél inkább forráshatékonyak legyenek. Gépeinket és folyamatainkat úgy tervezzük meg, hogy azok minél jobbak és okosabbak legyenek. Emellett szintén folyamatosan keressük az új, még hatékonyabb anyagokat termékeink és csomagolásaink számára, amik még jobb hulladékgazdálkodást és forráshatékonyságot eredményezhetnek. A pelenkák újrahasznosítása egy másik érdekes terület, amit jobban meg szeretnénk érteni és tanulmányozni a jövőben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Libero