Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

öregedés

Gyakorlati tanácsok az otthoni fekvőbetegek higiéniájához

2024. 01. 22. 15:35:06

A beteggondozás hosszú távon komplex feladat, melyhez átgondolt stratégia és praktikus megoldások szükségesek. A Tena betegápolási termékek mellett számos gyakorlati tanács is segíthet az otthoni fekvőbetegek higiéniájának hatékony fenntartásában. A következőkben bemutatjuk, hogyan lehet ezt a kihívást könnyebben kezelni, és hogyan biztosíthatjuk a gondozottak kényelmét és egészségét.

Ne hagyja, hogy a hólyagja legyen a karácsonyi Grinch!

2023. 12. 07. 15:10:01

Az ünnepi szezon egy olyan időszak, amikor egy kicsit jobban elengedjük magunkat, és kicsit jobban is kényeztetjük, főleg ínycsiklandó finomságokkal: a nagy tányér töltött káposztától kezdve a krémes süteményekig, amelyek az évnek ebben a szakaszában jellemzőek leginkább. Mindannyian megérdemeljük a csemegéket, viszont ha Ön hólyagbetegségben szenved, az is fontos, hogy ügyeljen azokra a dolgokra, amelyek befolyásolják állapotát.

Ne hagyja, hogy a hólyagproblémák elrontsák a karácsonyi családi vacsorát, a különböző inkontinenciatermékek segíthetnek a stresszmentes ünneplésben.

Vizeletszivárgás köhögéskor? Van rá megoldás!

2023. 08. 05. 11:37:00

A köhögés során tapasztalt szivárgó vizelet lesújtó lehet, és a teljes önbizalmunkat is lerombolhatja. Viszont minél többet tudunk róla, annál jobban tudjuk kezelni.

A köhögés közbeni vizeletcsepegés egy egészségügyi állapot, amelyet stressz inkontinenciaként ismernek. A stressz inkontinencia a vizelet inkontinencia leggyakoribb típusa. Fontos tudni, hogy a stressz inkontinencia rendkívül jól kezelhető: számos megoldás és lehetséges kezelés létezik, amelyeket ebben a cikkben részletesebben is elmagyarázunk.

Inkontinencia és nyaralás: Határok nélküli élmények

2023. 07. 18. 12:36:59

Szeret utazni, de úgy érzi, hogy az inkontinencia megakadályozza ebben, és emiatt nem teheti olyan gyakran, ahányszor szeretné? Olvassa el tippjeinket, hogyan teheti még élvezetesebbé a következő utazását.

Otthoni ápolás TENA termékekkel

2023. 06. 12. 15:53:20

Idős szeretteink otthoni ápolása egy nemes feladat, viszont megterhelő is lehet fizikailag és lelkileg egyaránt. Ágyban fekvő, mozgásukban korlátozott családtagjaink folyamatos odafigyelést igényelnek, ápolásuk speciális eszközöket, termékeket kíván. Ráadásul a kiszolgáltatottság érzése is kellemetlenül érintheti szeretett hozzátartozóinkat, amit megfelelő odafigyeléssel és sok-sok szeretettel enyhíthetünk.

Viszont ha nem szükséges folyamatos segítségnyújtás, de idős családtagunknak társaságra van szüksége, rendszeresen látogassuk meg, beszélgessünk vele, járjunk sétálni vagy csináljunk vele közös tevékenységeket.

Hatékony segítség az inkontinencia kezelésében TENA termékekkel

2023. 05. 19. 09:44:46

A vizelet-, és székletinkontinencia egy olyan állapot, amely sok embert érint világszerte. Az inkontinencia során az érintett nem képes kontrollálni vizelet- vagy székletürítését, ami komoly kihívásokat és kellemetlenségeket okozhat a mindennapok során. Az inkontinenciakezelés egyik kulcsfontosságú eleme az inkontinenciabetét használata, amely segít megelőzni a szivárgást és védelmet nyújt a mindennapi tevékenységek során.

Székletinkontinencia

2023. 03. 21. 11:00:00

A székletinkontinencia a legkellemetlenebb rendellenességek egyike. Nagymértékű szégyenérzettel párosulva még a háziorvosok előtt is titokban marad a kínos téma miatt. Azonban a megfelelő kezeléssel jelentősen javulhat az életminőség.

Hogyan legyen egészséges az öregedés?

2023. 02. 20. 08:11:58

A mai, jóléti társadalmakban folyamatosan növekvő tendenciát mutat a várható élettartam, ezáltal pedig az idősebb emberek száma is magasabb. Ez a helyzet új kihívások elé állítja az egész népességet.

Az öregedési folyamat személyenként változó, genetikai és környezeti faktoroktól függően, de a kapott egészségügyi ellátás színvonala és az egészséges életvitel számottevően hozzájárulnak a hosszú élethez. Nézzük meg, hogyan tehetjük a legtöbbet magunkért az utolsó életciklusunkban.